Шофьорски курсове в гр. Пловдив

Инструктор Стефан Райков

Информация за Стефан Райков

Инструктор Стефан Райков:

инструктор Стефан Райков
Вашият инструктор за шофьорски курсове се казва Стефан Райков, който е роден през 1961. Зад гърба си има над 36 години стаж като инструктор, първоначално в “Мотоцентър” гр. Пловдив, а от 1991 като частен инструтор. Има както бакалаваска, така и магистърска степен на образование и ижинерска титла. Стефан е основател и президент на Учебен център “Динамик Аутоскул-ООД”, в който се провеждат теоритичните обучения.

За неговият професионализъм говорят фактите сами за себе си – до момента е изучил над 3000 курсиста. Огромен процент от кандидатите взимат кормуването от първия път!

Автомобилите:

шофьорски курсове с Opel Vectra 1,6Инструкторът разполага с автомобил Opel Vectra 1,6 V16. Видимите предимства, устойчивостта и лесното управление на автомобила го накараха да се довери за втори път през последните години на светвноизвестната немска марка.

шофьорски курсове с Toyota Corolla 1,4 TDIОт лятото 2010 инструкторът разполага с още един, чисто нов автомобил – Toyota Corolla 1,4 TDI. С иновативния си дизаин, високо качество и устойчивост на пътя прави този автомобил интересен не само за нащинаещи шофьори.

Учебен център “Динамик Аутоскул-ООД”:

Учебен център Динамик АутоскулВ нашия учебен център Ви предлагаме висококачествено обучение на водачи на МПС. За всеки кандидат предлааме модерно, лично обучение, включващо всички изисквания за издържаването на необходимите изпити.

На кандидати, които са загубили котролни точки, предлагаме тяхното възстановяване на изгодни условия.

Нашият учебен кабинет е разположен в центъра на гр. Пловдив. Оборудван с модерна техника, вие имате възможност напълно да се концентрирате, там къдедо е необходимо – в правилното изучаване на теорията.